Blog

Sista lådan av Happy Älvdalens sommarmagasin 2014

  |   Näringsliv

DSC03144

Vi på Happy Älvdalen tyckte att vi ”tog i” när vi beslutade att tryckta upp 8 000 exemplar av Happy Älvdalens sommarmagasin 2014. Förra sommarens upplaga var 5 000 ex och vårt resonemang var ”- Nu kommer det att räcka så att vi kan sprida magasinet även en bit in på hösten…”.
Idag är det den 22 juli,  vi är mitt i sommaren och jag konstaterar att vi endast har EN kartong kvar av de dryga 50 kartongerna här på ”lagret” i Karlsarvet.
Var har alla tidningar ”tagit vägen”, kanske ni undrar :-) Vi har i och för sig delat ut tidningar i brevlådorna runt om i Älvdalens kyrkby (ca 1 500 ex) men vi uppskattar att största delen har gått ut till besökare i Älvdalen. Vi har även skickat magasinet till personer runt om i landet som mejlat oss och vill prenumerera på Happy Älvdalen.

Här en lista över de platser där vi fyllt på med tidningar allra mest, vissa av dem flera gånger i veckan:
1. ICA Supermarket i Älvdalen
2. Hotell Älvdalen/Hotell Hagström
3. Coop Konsum i Älvdalen
4. Spjutmo rastplats på RV70
5. Älvdalens Camping
6. Turistbyrån i Älvdalen
7. Biblioteket i Älvdalen

Vi vet inte riktigt och vi ska skratta eller gråta; det är ju fantastiskt att tidningarna har gått åt, vi får mycket positiv feedback av våra läsare! Men, det är ju jättesynd att vi inte har kvar till resterande delen av sommaren, vi vill ju fortsätta att sprida våra annonsörers budskap under hela sommaren!
Tyvärr har vi själva inga ekonomiska förutsättningar att trycka fler tidningar då det inte blev något överskott på vårt första magasin.
Frågan är; ska vi trycka fler Happy Älvdalen? Om svaret är ja på den frågan; har du tips eller vill du gå in och stötta för att få fler Happy Älvdalen tryckta? Priset vi har från ”vår tryckare” är dryga 16 750 kronor för 1 000 exemplar extra.
Hör av dig till Karin på telefon 072-712 40 90, eller mejla på info@karinhellstrom.se

Tack på förhand!

//Karin Hellström

ps. Vill du veta mer om Happy Älvdalen och vårt arbete? Läs mer på: https://happyalvdalen.se/happy-alvdalen-utvecklas-genom-digital-kommunikation/ ds.