Blog

Nyhetsbrev från Happy Älvdalen

  |   Näringsliv

logo

Glad Påsk till alla Happy Älvdalens läsare!
Viket fantastiskt vårväder vi haft under påskhelgen, hoppas att du har njutit lika mycket som vi.
Här kommer en kort sammanställning av vad som är på gång;

Happy Älvdalens sommarmagasin 2014 – ute den 1 juni 2014
Just nu jobbar vi för fullt med att skriva artiklar och samla information om sommarens aktiviteter och happenings i Älvdalen för att kunna sprida i sommarens magasin. Har du något som du tycker att vi ska uppmärksamma? Hör av dig till oss så snart som möjligt! Kontaktuppgifter hittar du i slutet av nyhetsbrevet.

Deadline för annonsmaterial inför sommaren
Du som bokat annons – glöm inte att skicka in materialet till oss! Har du frågor eller vill du kanske ha hjälp med din annons? Hör av dig till oss.

Happy Älvdalens lådcykel är på gång
Ni vet väl att vi kommer att cykla runt i Älvdalen under sommaren och dela ut Happy Älvdalens sommarmagasin? Lådcykeln är beställd av Anders på Älvdalens sportcenter som lovar att den ska vara levererad innan den 1 juni när sommarmagasinet kommer ut. Vi kommer bland annat att finnas på campingen, lägerplatser, på trevliga torsdagen, under Bygdeveckan, Musik – & motorfestivalen, Vasaloppet…vi kommer att finnas på plats runt om i Älvdalen och sprida information om allt som Älvdalen har att erbjuda.

Happy Älvdalen – besöksliv, livsstil och näringsliv i magasinet och på sociala medier
Vi på Happy Älvdalen arbetar för att sprida information om besöksliv, livsstil och näringsliv i Älvdalen. Vi vill lyfta fram det positiva med Älvdalen och förhoppningsvis få fler att besöka, bosätta sig, leva och verka i kommunen. Vi får inga stöd från kommunen eller andra finansiärer utan driver magasinet med intäkter från våra annonsörer. Förutom magasinet kommunicerar vi på blogg, facebook, instagram och  twitter – allt för att nå ut med ett budskap som gynnar våra annonsörer.

Vilka är vi?
Vi som jobbar med Happy Älvdalen är Karin Hellström och Marit Norin. Vi brinner för att utveckla Älvdalen och tycker att det är en fantastisk plats att bo på! Vill du vara med och utveckla Älvdalen genom Happy Älvdalen? Annonsera i vårt magasin eller bidra med information så ska vi på bästa sätt sprida den till besökare och bofasta här i Älvdalen. Tack på förhand!

Happy Älvdalen morgon-minglar på dagens frukostmöte i Älvdalen

Följ Happy Älvdalen på sociala medier
Happy Älvdalen på Facebook: https://www.facebook.com/HappyAlvdalen
Happy Älvdalen på twitter: https://twitter.com/HappyAlvdalen
Happy Älvdalen på instagram: @HappyAlvdalen

Kontakta oss gärna på mejl:
info@karinhellstrom.se
marit@exploreeco.se

Påskhälsningar från
Karin & Marit