Blog

Happy Älvdalen goes north

  |   Besöksliv, Näringsliv

DSC_7012
Vilken fantastiskt vacker kommun Älvdalen är; idag har kommunen visat upp sin allra bästa sida med strålande sol från en klarblå himmel. Jag hade turen att få ta en tur norr ut för att sprida Happy Älvdalens sommarmagasin till annonsörer och andra som vill vara med och sprida tidningen.
Nu kan du hämta ditt exemplar på till exempel Idre Fjäll, Idre Framgården, Idre Turistbyrå (från imorgon, tack Herbert för hjälp med distributionen), Gulf i Idre, naturum på Fulufjällets Nationalpark, Q8 i Särna, Coop Konsum i Särna, Turistbyrån i Särna, Knappgården på Särnaheden och SchwedenAktiv i Nornäs. Ett stort tack till alla er som vill sprida Happy Älvdalen!

Här kan du se några av alla bilder som togs under dagen, vill du se fler? Följ oss på instagram @HappyAlvdalen och under #happyälvdalen.

Lalo

Särna

Skyult

DSC_7029
En härlig dag med många positiva möten i norra delen av Älvdalen kommun! Vi hann även med en grillad korv till lunch vid strandkanten. Sämre kan man ha det :-)

Under helgen har vi cyklat runt och deltat ut Happy Älvdalens sommarmagasin 2014 i brevlådorna runt om Älvdalens kyrkby, i Åsen, Karlsarvet, Månsta, Evertsberg och Västäng. Har vi missat din brevlåda? Hör av dig oss på oss på info@karinhellstrom.se

Brevlådor

Happy, Happy!

//Karin Hellström