Blog

Full fart på Happy Älvdalen!

  |   Allmänt, Näringsliv
Vi ses på frukostmötet i Älvdalen på onsdag?!

Vi ses på frukostmötet i Älvdalen på onsdag?!

Nu är det full fart på Happy Älvdalen! Annonsbokningarna strömmar in, information ska samlas in, artiklar ska skrivas, företagsbesök och intervjuer ska genomföras, bilder ska tas…ja, det är full fart för att få ihop materialet till sommarmagasinet 2014.
Den 1 april har vi deadline för annonsbokningen. Vi vill gärna ha god tid på oss att få fram ett riktigt bra magasin som ska attrahera nya kunder till er annonsörer, nya företagare och inflyttare till Älvdalen.

I denna veckan ska jag träffa fyra företagare i Älvdalen och ta del av deras berättelser om hur det är att driva företag och vad deras verksamhet består av. Det ska bli jättekul!
Vill du att vi besöker dig eller har du tips på personer, företagare eller smultronställen som vi kan ha med i Happy Älvdalens sommarmagasin? Hör gärna av dig till oss.

På onsdag morgon kommer vi på Happy Älvdalen att delta på frukostmötet i Älvdalen, har du frågor, vill du tipsa oss eller kanske boka en annons? Kom gärna på frukostmötet på Hotell Älvdalen 07.30 – 09.00.

Vi ses och hörs!?

Karin Hellström: info@karinhellstrom.se
Marit Norin: marit@exploreeco.se

//Karin Hellströmlogo